Képzésünk

Adatvezérelt HR Képzés

Kezdés
2018-11-08
Vége
2018-11-29 Egésznapos
Cím
H-1031 Budapest Záhony utca 7. Hungary   Mutasd
Telefonszám
+36 1 588 8603

Tudod, hogy a mágikusnak és érthetetlennek tartott adatalapú döntéshozatal, mesterséges intelligencia és Big Data valójában érthető és jól alkalmazható? A képzésen megismerheted a mostani csillogó AI, Data Science és People Data trendeket, esettanulmányokat láthatsz és hozhatod a saját adataidat is. A legfontosabb azonban, hogy biztos alapokat kapsz az adatvezérelt HR területén, ráláthatsz arra, hogyan lesz az elképesztő komplexitású terület érthető és bejárható.

 

2018. november 8., 15., 22. és 29. (4 x fél nap)

Már csak 20 szabad hely maradt.

20 készleten

Share:

Program

Az adatokra támaszkodó döntéshozatal egyre inkább előtérbe kerül a HR területén. Ez a digitalizációnak köszönhető, hiszen sokkal több adat keletkezik az emberi tevékenység nyomán, mint valaha. A humán domainben keletkező adatokkal való bánás azonban teljesen más logikát követ, mint a gépek esetében és az adatokra támaszkodó akciók is egészen más formájúak. A képzésben megmutatjuk, hogyan és milyen adatokat érdemes gyűjteni a cégedben, és milyen akciókat érdemes tervezni az adatok alapján. Láthatóvá válik majd, hogy mi lesz az emberi tényező szerepe az adatalapú, agilis döntéshozatalban és hogy milyen fontos helye lesz az alkotó gondolkodásnak, amelyet az elemzések támogatnak.

 

A képzésen az alapoktól indulunk és végig példákon, esettanulmányokon és hozott adatok elemzésén keresztül járjuk be a területet. Célunk, hogy azonnal használható tudást kapjál, ezt is segíti az időben osztott képzés.

Kiket várunk képzésünkre?

HR szakembereket, akik kíváncsiak arra, hogyan tudnak az adatokkal tudatosan bánni, adatvezérelten gondolkodni és ezt szakmájuk előnyére formálni.

Mit nyújt a program?

A legfrissebb tudást az adatok világáról, szereplőiről, technológiáiról és összefüggéseiről.

Útmutatót ahhoz, hogy az adatvezérelt kultúrát be tudjuk építeni HR-es munkafolyamatainkba.

Gyakorlati ismereteket HR automatizációs eszközökről.

A képzés végére hallgatóink képesek lesznek…

Adatvezérelten gondolkodni.

Adatstratégiát építeni.

HR munkafolyamatokat automatizálni.

Szólj hozzá az Adatvezérelt HR képzésünk őszi tematikájához!

Oszd meg velünk szakmai kihívásaidat, amikre az adatok segítségével választ keresel. >> https://bit.ly/2LsyWpZ

KITÖLTÖM

Előzetes regisztráció

Ennek a formnak a kitöltésével pedig jelezheted felénk, amennyiben érdeklődsz a novemberi képzés iránt. A képzésünk pontos tematikájáról és az indulás részleteiről a regisztrációban megadott elérhetőségen értesítünk majd.

Árak és részletek

A képzés időpontja (4 x fél nap)

előre egyeztetett időpontban

regisztrációval jelezd részvételi szándékodat

A képzés helyszíne

IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola – Spark terem
1031, Budapest Záhony u. 7.

Képzés díja
Egyszerre több jegy vásárlása esetén 5%-kal csökken a képzéseink költsége.
390.000 Ft

A képzés díja (390.000 Ft + ÁFA) tartalmazza a képzési programon való részvételt és az étkezéseket. A Jelentkezési lap kitöltése után e-mailen elküldjük a képzési szerződést. A regisztráció 20% előleg befizetésével és a képzési szerződés aláírásával válik érvényessé. A fenti ár nettó összeg, a 27% áfát nem tartalmazza.

Képzés időpontjai: Megfelelő létszám esetén induló képzés – kérjük, a regisztrációs űrlap kitöltésével vagy a hello@sparkinstitute.eu címre írt emaillel jelezd részvételi szándékodat, és felvesszük veled a kapcsolatot hamarosan.

Mit gondolsz az Adatvezérelt HR képzésünkről?

Véleményed nagyon fontos nekünk, és segít, hogy még jobbá tegyük a Sparkot

Nagyon tetszik, jelentkezem is a következő képzésre.Felkeltette az érdeklődésemet, de nekem sokba kerül.Sajnos nem megfelelő az időpont.Nem győzött meg.
Egyéb észrevételed:


Bármilyen kérdés esetén keress minket a HELLO@SPARKINSTITUTE.EU címen.