Rólunk

A Spark csapata

Kik vagyunk és miben hiszünk?

Missziónk

A Spark Institue at IBS egy transzformatív intézet, ahol a jövő vezetői képességeire készítjük fel a hallgatóinkat. Azokat a vezetőket, szakértőket, fejlődni vágyó embereket várjuk programjainkra, akik aktívan gondolkodnak a jövőről, érdeklődnek a felforgató technológiák nyújtotta lehetőségek iránt, és cégüket a digitális gazdaság törvényszerűségeinek ismeretében szeretnék fejleszteni és így versenyelőnyre szert tenni.

Tapasztalati tanulás

Programjainkban az inspiráló, ismeretátadó elemeket gyakorlati modulokkal ötvözzük, melyek középpontjában a kísérletezés és együttműködés gondosan tervezett folyamatai állnak.  Az üzleti és technológiai életben fellelhető friss tudást egyedi tanulási élménybe csomagolva  adjuk át programjaink résztvevőinek.

A résztvevők csoportosan dolgoznak egy-egy feladat megoldásán, a felmerülő kérdésekre együtt keresik a válaszokat.

Terepet biztosítunk a játékos kísérletezésre és új megoldások kipróbálására

Inspiráló és sikeres gyakorlati példákat mutatunk be, amelyek képesek kibillenteni a résztvevők gondolkodását a régen bevált sémákból és innovatív megoldások felé terelni azt.

Oktatók és Think-”tank”

A Spark Institute kiváló tudósok, sikeres vezetők, előremutató nézeteket valló vállalkozók találkozási helye. Oktatóink mindannyian gyakorló szakemberek, akik saját területük elismert képviselői, jelentős tapasztalattal a hátuk mögött.

A Spark közösség sokszínű és izgalmas hangulatához hozzájárul az is, hogy a programjainkon részvevő hallgatók különböző iparágakból, eltérő háttérrel érkeznek.

Spark around Europe

europe_map_spark

Ügyfeleink

Partnereink

A Singularity University (SU) a Szilícium-völgy progresszív gondolkodói által létrehozott inspirációs központ. Céljuk olyan projektek felkutatása, melyek pozitívan hatnak az emberiség jövőjére. Ennek érdekében az SU csapata szerte a világon rendezi meg Global Impact Competition (GIC) versenysorozatait. 2012 óta Magyarország is az SU közösség tagja és a közép­kelet­európai GIC versenyek szervezője. A Singularity University közösségének több izgalmas képviselője dolgozik azon, hogy a Spark Institute képzései a világon elérhető legkorszerűbb tudásanyagot közvetítsék.

A Jazzy Rádió többek között pénzügyi, környezeti, pszichológiai témákkal foglalkozó tematikus műsoraival prémium hallgatóságot céloz, amely többek között a Millásreggeli műsorának, így a Spark által szerkesztett Heuréka élmény rovatunknak is otthont ad!

A Phi 360 egy berlini innovációs tanácsadó cég és digitális transzformáció katalizátor. Fő foglalkozási területeik: Biomimicry, Design Thinking, Neuroscience és Circular Design. Arra készítik fel ügyfeleiket, hogy képesek legyenek szembenézni a jelen és a jövő innovációs kihívásaival.

HVG Szemináriumok & Konferenciák – A tudás megkülönböztet! Tudásátadás és inspiráció, megbízható forrásból! A HVG Szemináriumok & Konferenciák csapatával a legfőbb célunk, hogy olyan témákat kutassunk fel, amelyek aktuálisak, gyakorlati megközelítésük pedig szakmailag fontos az adott célcsoport számára. Konferenciáinkon, legyen szó marketingről, HR-ről, gazdasági témákról vagy akár mindfulnessről, az adott terület legfrissebb trendjeit mutatjuk be a téma nemzetközi és hazai elismert szakértőinek segítségével. Gyakorlatorientált szemináriumaink az elméleti előkészítés mellett egyéni és csoportos feladatokkal segítik a hallottak, olvasottak elsajátítását, mélyebb megértését. Eseményeink tartalmát sok esetben a HVG Könyvek csapatával közösen alakítjuk ki. Legtöbbször a kiadó üzlettel, menedzsmenttel, vállalati pszichológiával és motivációval foglalkozó, népszerű könyvei szolgálnak alapként. 8 év alatt, több mint 100 rendezvényünkön 10 000-nél is többen vettek részt.

A Brain Bar Budapest Közép-Európa egyetlen etikával, technológiával és jövőközpontú gondolkodással foglalkozó fesztiválja, ahol olyan témák kerülnek megvitatásra, amik hosszútávon vannak hatással a jövőnkre nézve. A Spark Institute a Brain Bar partnereként az ’Experimental Learning’ élményét hozza el a résztvevőknek.

Kapcsolat

Tedd fel nekünk kérdéseidet, oszd meg véleményedet vagy ötleteidet Facebook-on, emailen vagy egy kávé mellett. Időpontot a hello@sparkinstitute.eu e-mail címen tudsz velünk egyeztetni.

  Név
  Email
  Telefonszám
  Miért írsz?
  Írd be az üzeneted!


  [cf7sr-simple-recaptcha]