Rólunk

A Spark csapata

Kik vagyunk és miben hiszünk?

Missziónk

A Spark Institue at IBS egy transzformatív intézet, ahol a jövő vezetői képességeire készítjük fel a hallgatóinkat. Azokat a vezetőket, szakértőket, fejlődni vágyó embereket várjuk programjainkra, akik aktívan gondolkodnak a jövőről, érdeklődnek a felforgató technológiák nyújtotta lehetőségek iránt, és cégüket a digitális gazdaság törvényszerűségeinek ismeretében szeretnék fejleszteni és így versenyelőnyre szert tenni.

Tapasztalati tanulás

Programjainkban az inspiráló, ismeretátadó elemeket gyakorlati modulokkal ötvözzük, melyek középpontjában a kísérletezés és együttműködés gondosan tervezett folyamatai állnak.  Az üzleti és technológiai életben fellelhető friss tudást egyedi tanulási élménybe csomagolva  adjuk át programjaink résztvevőinek.

A résztvevők csoportosan dolgoznak egy-egy feladat megoldásán, a felmerülő kérdésekre együtt keresik a válaszokat.

Terepet biztosítunk a játékos kísérletezésre és új megoldások kipróbálására

Inspiráló és sikeres gyakorlati példákat mutatunk be, amelyek képesek kibillenteni a résztvevők gondolkodását a régen bevált sémákból és innovatív megoldások felé terelni azt.

Oktatók és Think-”tank”

A Spark Institute kiváló tudósok, sikeres vezetők, előremutató nézeteket valló vállalkozók találkozási helye. Oktatóink mindannyian gyakorló szakemberek, akik saját területük elismert képviselői, jelentős tapasztalattal a hátuk mögött.

A Spark közösség sokszínű és izgalmas hangulatához hozzájárul az is, hogy a programjainkon részvevő hallgatók különböző iparágakból, eltérő háttérrel érkeznek.

Spark around Europe

europe_map_spark

IBS

A Spark Institute at IBS alapító partnere az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola, Budapesten és Bécsben ajánl Bsc, Msc, MBa és PhD szintű brit diplomát.

Az intézmény fókuszában a gyakorlat orientált oktatás áll, valamint nagy hangsúlyt fektetnek vállalati kapcsolatok és az alumni diákok üzleti közösségeivel való partnerségek kiépítésére. Az IBS partnerei és együttműködői között nagy multinacionális vállalatok és kisebb vállalkozások ugyanúgy megtalálhatók, mint a non-profit szektor képviselői vagy nemzeti és regionális szintű civil szervezetek.

A Nemzetközi Üzleti Főiskola, az első közép-európai magán felsőoktatási intézményként, 1991-es alapítása óta egy igazán modern és dinamikus üzleti iskolává nőtte ki magát.

Határozottan hiszünk abban, hogy a nemzetköziség több, mint egy, a piac által diktált szükségszerűség. Sokkal inkább lehetőség arra, hogy diákjaink olyan interkulturális oktatásban részesüljenek, amely hozzájárul tudományos, kulturális és érzelmi haladásukhoz, egyéni fejlődésük, identitástudatuk, önbecsülésük, életminőségük, másokkal szembeni nyitottságuk és toleranciájuk szempontjából. Az IBS-nél fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan kutassuk és beépítsük az innovatív tanterveket, a tananyag átadásának új módjait, az Európán innen és túl, mások által kidolgozott bevált gyakorlatokat.

Dr. Láng László, rektor

Programok

Két campuson, öt posztgraduális programot kínálunk angol nyelven. Ezek mind brit partnereink által elismert felsőfokú mester fokozat megszerzésének előkapui. A tanítás blokkokban történik, rugalmas órarenddel, amely időbeosztása lehetővé teszi, hogy hallgatóink a program végzése mellett teljes munkaidőben dolgozzanak.

Pénzügyi menedzsment - MSc in Financial Management

Emberi erőforrás menedzsment - MSc in Human Resource Management

Nemzetközi menedzsment - MSc in International Management

Marketing menedzsment - MSc in Marketing Management

IT és üzleti adatelemzés - MSc in IT for Business Data Analytics

3 éves, nappali tagozatos BSc szakok szintén moduláris képzések, amelyek elvégzésével a diákok a THE UNIVERSITY OF BUCKINGHAM diplomáját szerzik meg.

Pénzügyi menedzsment - BSc in Financial Management

Üzlet és Diplomácia - BSc in Business and Diplomacy

Menedzsment - BSc in Management

Művészetmenedzsment - BSc in Management with Arts

Üzlet és turizmus - BSc in Management with Tourism

Emberi erőforrások és üzleti pszichológia – BSc in Management with HRM and Business Psychology

Marketing - BSc in Management with Marketing

Ügyfeleink

Partnereink

A Singularity University (SU) a Szilícium-völgy progresszív gondolkodói által létrehozott inspirációs központ. Céljuk olyan projektek felkutatása, melyek pozitívan hatnak az emberiség jövőjére. Ennek érdekében az SU csapata szerte a világon rendezi meg Global Impact Competition (GIC) versenysorozatait. 2012 óta Magyarország is az SU közösség tagja és a közép­kelet­európai GIC versenyek szervezője. A Singularity University közösségének több izgalmas képviselője dolgozik azon, hogy a Spark Institute képzései a világon elérhető legkorszerűbb tudásanyagot közvetítsék.

A Jazzy Rádió többek között pénzügyi, környezeti, pszichológiai témákkal foglalkozó tematikus műsoraival prémium hallgatóságot céloz, amely többek között a Millásreggeli műsorának, így a Spark által szerkesztett Heuréka élmény rovatunknak is otthont ad!

A Phi 360 egy berlini innovációs tanácsadó cég és digitális transzformáció katalizátor. Fő foglalkozási területeik: Biomimicry, Design Thinking, Neuroscience és Circular Design. Arra készítik fel ügyfeleiket, hogy képesek legyenek szembenézni a jelen és a jövő innovációs kihívásaival.

HVG Szemináriumok & Konferenciák – A tudás megkülönböztet! Tudásátadás és inspiráció, megbízható forrásból! A HVG Szemináriumok & Konferenciák csapatával a legfőbb célunk, hogy olyan témákat kutassunk fel, amelyek aktuálisak, gyakorlati megközelítésük pedig szakmailag fontos az adott célcsoport számára. Konferenciáinkon, legyen szó marketingről, HR-ről, gazdasági témákról vagy akár mindfulnessről, az adott terület legfrissebb trendjeit mutatjuk be a téma nemzetközi és hazai elismert szakértőinek segítségével. Gyakorlatorientált szemináriumaink az elméleti előkészítés mellett egyéni és csoportos feladatokkal segítik a hallottak, olvasottak elsajátítását, mélyebb megértését. Eseményeink tartalmát sok esetben a HVG Könyvek csapatával közösen alakítjuk ki. Legtöbbször a kiadó üzlettel, menedzsmenttel, vállalati pszichológiával és motivációval foglalkozó, népszerű könyvei szolgálnak alapként. 8 év alatt, több mint 100 rendezvényünkön 10 000-nél is többen vettek részt.

A Brain Bar Budapest Közép-Európa egyetlen etikával, technológiával és jövőközpontú gondolkodással foglalkozó fesztiválja, ahol olyan témák kerülnek megvitatásra, amik hosszútávon vannak hatással a jövőnkre nézve. A Spark Institute a Brain Bar partnereként az ’Experimental Learning’ élményét hozza el a résztvevőknek.

Csapat

qodef-team-image
Managing Director
Frankó-Csuba Dea
qodef-team-image
Senior Operations Manager and Programme Leader
Galántai Orsolya

Kapcsolat

Tedd fel nekünk kérdéseidet, oszd meg véleményedet vagy ötleteidet Facebook-on, emailen vagy egy kávé mellett. Időpontot a hello@sparkinstitute.eu e-mail címen tudsz velünk egyeztetni.

Spark Institute at IBS

H-1031 BUDAPEST, ZÁHONY UTCA 7., HUNGARY

Email

hello@sparkinstitute.eu

Vezetői programok, partnerségek és kommunikáció:

Galántai Orsolya: orsolya.galantai@sparkinstitute.eu

Események és vállalati képzések:

Mayer Máté: mate.mayer@sparkinstitute.eu

  Név
  Email
  Telefonszám
  Miért írsz?
  Írd be az üzeneted!


  [cf7sr-simple-recaptcha]