Előadás-témáink

Motivational speeches by Spark faculty members

TARTOZZ AZ ÉLMEZŐNYHÖZ

HASZNÁLD KI A DIGITALIZÁCIÓ MINDEN VERSENYELŐNYÉT 

Hogy szervezetedet a felfelé ívelő pályán tarthasd, válassz inspiratív előadásainkból vagy vállalati képzéseinkből és tanuljatok a szakma legjobbjaitól interaktív workshopjainkon online, személyes vagy hibrid formában!

Nálunk minden fontos témát megtalálsz, ami a digitális transzformáció területeit érinti. A hard core technológiai tudástól az emberközpontú képességekig.

Ismerd meg részletesebben személyre szabott képzéseink tematikáját és vidd be vállalatodba a legfrissebb tudást a Sparkkal!

Kiknek szólnak programjaink?

Nagy- és közepes vállalatok vezetőinek, középvezetőinek, tehetségeinek, szakembereinek akik inspirációra vágynak és szeretnék használni a digitalizáció technológiai és módszertani előnyeit munkájukban.

Hogyan épülnek fel a képzési programok?

Tapasztalatunk szerint a valódi átalakuláshoz három kulcs területen kell dolgoznunk a hallgatókkal. Képzési programjaink témáit a csapat igényeinek és kihívásainak megfelelően alakítjuk az alábbi három téma köré építve:

POWER SKILLS, EMBERI TÉNYEZŐK

A digitalizáció az emberrel kezdődik.

Ha technológiai, módszertani tudásunk a csúcson van, de azon emberi képességeinket nem fejlesztjük, amik az újdonságok bevezetéséhez, hosszú távú alkalmazásához szükségesek, az innovációs, digitalizációs törekvéseink nem a várt irányba fognak kifutni.

Amikor az emberi tényezőkhöz nyúlunk, alábbi területekre fókuszálunk: interkulturális együttműködés, meetingkultúra, egymással történő kommunikáció, bizalom, motiváció, együttműködési készségek, vezetői készségek, változásbiztonság-reziliencia, kiégés elkerülése, kreativitás

INNOVATÍV MÓDSZERTANOK ÉS GONDOLKODÁSMÓD

A digitális szemlélet és a gazdasági elméletek mögé módszertanokat teszünk. Design thinking, system thinking, agilis, lean módszertanok. A fő kérdés az, hogy miként tudunk olyan módszerekre átállni a szervezetünkkel, amik elég gyorsan és rugalmasan fogják tudni kiszolgálni a jövőre való felkészülésünket.

Az összes olyan alapvető törvényszerűséget megtanítjuk a képzésen részt vevő vezetőknek, melyek az aktuális piaci helyzetükre hatással vannak, illetve egy olyan látásmóddal ismertetjük meg őket, mellyel egy teljesen újfajta módon tudnak majd vélekedni a jövőről. Azt is megtanítjuk, hogy miként tudják a radikális technológiákat beépíteni üzletmenetükbe.

Új üzleti modellek és elvek elsajátítása, problémaközpontú, gyors és hibatűrő módszertanok bevezetése.

Kreatív együttműködési modellek alkalmazása innovatív klímát támogató kultúra kialakítása.

TECHNOLÓGIA

Innovatív együttműködést, munkavégzést és kommunikációt támogató digitális eszközök ismerete és alkalmazása

Data-driven gondolkodásmód, prediktív analitika, mesterséges intelligencia, gépi tanulás alkalmazásához szükséges technológiai eszközök megismerése