AI Strategy for Leaders

AI Strategy for Leaders Program for companies
Digital Leadership

Tudj meg többet a Digital Leadership programunkról

Data-Driven Leadership

Tudj meg többet a Data-Driven Leadership programunkról

Design Thinking

Tudj meg többet a Design Thinking programunkról

AI Strategy for Leaders

Tudj meg többet az AI Strategy for Leaders programunkról

Ipar 4.0

Tudj meg többet az Ipar 4.0 programunkról

Testreszabott vállalati programjainkat nyitott képzéseink tematikája alapján építettük föl, de minden egyes programot az adott ügyfél piaca szerint és digitális transzformációval kapcsolatos kihívása szerint alakítunk. Célunk, hogy olyan szervezetek alakuljanak, illetve olyan tudásanyag kerüljön be a szervezetbe, amivel gyorsan és dinamikusan kezdenek el igazodni a jövő kihívásaihoz.

Kiknek szól?

Nagy- és közepes vállalatok vezetőinek, középvezetőinek, tehetségeinek, digitális transzformációval foglalkozó munkatársainak.

Tapasztalatunk szerint a valódi átalakuláshoz három kulcs területen kell dolgoznunk a hallgatókkal, így programjainkat e köré a három téma köré építjük:

SZEMLÉLETMÓD

A digitális világ törvényszerűséginek, radikális technológiai eszköztárának és összefüggéseinek ismerete.

Az összes olyan alapvető törvényszerűséget megtanítjuk a képzésen részt vevő vezetőknek, melyek az aktuális piaci helyzetükre hatással vannak, illetve egy olyan látásmóddal ismertetjük meg őket, mellyel egy teljesen újfajta módon tudnak majd vélekedni a jövőről. Azt is megtanítjuk, hogy miként tudják a radikális technológiákat beépíteni üzletmenetükbe.

MINTÁZATOK ÉS MÓDSZERTANOK

A digitális szemlélet és a gazdasági elméletek mögé módszertanokat teszünk. Design thinking, system thinking, lean módszertanok. A fő kérdés az, hogy miként tudunk olyan módszerekre átállni a szervezetünkkel, amik elég gyorsan és rugalmasan fogják tudni kiszolgálni a jövőre való felkészülésünket.

Új üzleti modellek és elvek elsajátítása, problémaközpontú, gyors és hibatűrő módszertanok bevezetése.

Kreatív együttműködési modellek alkalmazása innovatív klímát támogató kultúra kialakítása.

TECHNOLÓGIA

Innovatív együttműködést, munkavégzést és kommunikációt támogató eszközök ismerete és alkalmazása.

AI Strategy for Leaders

Az AI technológia egyre elterjedtebb, és látszik, hogy a mesterséges intelligencia (AI) segítségével képesek vagyunk egyre pontosabban feltérképezni cégünk piacait.

Az AI Strategy for Leaders program abban segíti a vezetőket, hogy miként tudnak elkezdeni mesterséges intelligencia stratégián gondolkodni. Miért fontos, hogy egy cégnek legyen mesterséges intelligencia stratégiája? Azért, mert minél több mindent tudunk az automatizálható feladatok közül automatizálni, annál gyorsabban és rugalmasabban tudunk növekedni is, továbbá az értékes munkatársakat kreatívabb és innovatívabb feladatokra átállítani.

Mit nyújt a program?

Pontosabb megértést arról, hogy mi az a mesterséges intelligencia (AI)

Betekintést abba, hogy milyen technológiák és szolgáltatók vannak ebben az érában, illetve, hogy miként lehet az AI-t az üzlet és a szervezet különböző funkcióinak szolgálatába – marketing, HR, Sales, stb. – állítani?

Esettanulmányokat és gyakorlati példákat arra, ami alapján világossá válik, hogy az AI világában dolgozó cégek mit csinálnak, és mi hogyan tudunk tőlük tanulni.

Pontos gyakorlati útmutatást arra, hogy fel tudják építeni az AI stratégiájukat és tudják is implementálni.

Pontos információt arról, hogy az AI-val foglalkozó cégeknek milyen emberekre és cégkultúrára van szükségük.

Modulok

Mesterséges intelligencia alapok

AI stratégia szerepe üzleti szempontból

AI projektek a gyakorlatban

AI hatása a szervezetre

Személyes konzultációért és ajánlatért keress minket a HELLO@SPARKINSTITUTE.EU címen!