Bodonyi Dániel

HR & people analytics szakértő, elemző

Bodonyi Dániel 15 éves nemzetközi tanácsadói és vezetői tapasztalattal a háta mögött, elemzőként dolgozott többek között a világ egyik vezető tanácsadócégénél Párizsban és az ENSZ kutatóintézeteit összefogó ENSZ Egyetem tokiói nemzetközi központjában is.

 

Öt éve foglalkozik a HR és people analytics területével, ezalatt megtanult kódolni és elvégezte az MIT Data Science képzését. Tokió vezető IT-fejvadászcégénél többek között az Amazonnal is együtt dolgozott a toborzási folyamat és a jelöltélmény adatvezérelt optimalizálásán, később pedig ügyvezetőként az Attuned.ai nevű, pszichológiai teszteket és mesterséges intelligenciát ötvöző HR-szoftver fejlesztéséért felelt, amely bejutott a philadelphiai Wharton People Analytics Conference és a londoni HR Tech World Congress startupversenyének döntőjébe is.

 

A berlini Future of HR beszélgetéssorozat szervezőjeként, valamint többek között a Daimler és a Roland Berger nemzetközi tanácsadócég meghívására számos alkalommal adott elő az adatvezérelt HR témakörében. Jelenleg könyvet ír, amelyben több mint száz cégalapítóval és HR-vezetővel készített interjú során tárja fel a gyorsan növekvő cégek szervezeti problémáit és azok megoldási lehetőségeit.