Digital Leadership

Digital Leadership Program for companies
Digital Leadership

Tudj meg többet a Digital Leadership programunkról

Data-Driven Leadership

Tudj meg többet a Data-Driven Leadership programunkról

Design Thinking

Tudj meg többet a Design Thinking programunkról

AI Strategy for Leaders

Tudj meg többet az AI Strategy for Leaders programunkról

Ipar 4.0

Tudj meg többet az Ipar 4.0 programunkról

Testreszabott vállalati programjainkat nyitott képzéseink tematikája alapján építettük föl, de minden egyes programot az adott ügyfél piaca szerint és digitális transzformációval kapcsolatos kihívása szerint alakítunk. Célunk, hogy olyan szervezetek alakuljanak, illetve olyan tudásanyag kerüljön be a szervezetbe, amivel gyorsan és dinamikusan kezdenek el igazodni a jövő kihívásaihoz.

Kiknek szól?

Nagy- és közepes vállalatok vezetőinek, középvezetőinek, tehetségeinek, digitális transzformációval foglalkozó munkatársainak.

Tapasztalatunk szerint a valódi átalakuláshoz három kulcs területen kell dolgoznunk a hallgatókkal, így programjainkat e köré a három téma köré építjük:

SZEMLÉLETMÓD

A digitális világ törvényszerűséginek, radikális technológiai eszköztárának és összefüggéseinek ismerete.

Az összes olyan alapvető törvényszerűséget megtanítjuk a képzésen részt vevő vezetőknek, melyek az aktuális piaci helyzetükre hatással vannak, illetve egy olyan látásmóddal ismertetjük meg őket, mellyel egy teljesen újfajta módon tudnak majd vélekedni a jövőről. Azt is megtanítjuk, hogy miként tudják a radikális technológiákat beépíteni üzletmenetükbe.

MINTÁZATOK ÉS MÓDSZERTANOK

A digitális szemlélet és a gazdasági elméletek mögé módszertanokat teszünk. Design thinking, system thinking, lean módszertanok. A fő kérdés az, hogy miként tudunk olyan módszerekre átállni a szervezetünkkel, amik elég gyorsan és rugalmasan fogják tudni kiszolgálni a jövőre való felkészülésünket.

Új üzleti modellek és elvek elsajátítása, problémaközpontú, gyors és hibatűrő módszertanok bevezetése.

Kreatív együttműködési modellek alkalmazása innovatív klímát támogató kultúra kialakítása.

TECHNOLÓGIA

Innovatív együttműködést, munkavégzést és kommunikációt támogató eszközök ismerete és alkalmazása.

Digital Leadership

Gyakorlatias eszköztár és inspiráció a Digitális Transzformáció útján!

Képzéseinken az inspiráló elméleti és módszertani előadásokat csoportmunkával és gyakorlati programokkal gazdagítjuk. A célunk, hogy a résztvevők új ötleteket merítsenek, jó és bukott gyakorlatokat ismerjenek meg különböző iparágakból és személyes tapasztalatot szerezzenek a vállalati célok érdekében felhasználható módszerekből és eszközökből.

A programok szakmai hátterét egy válogatott nemzetközi szakértő bázis biztosítja. Mindannyian gyakorló szakemberek, akik friss tapasztalatokat hoznak magukkal a saját szakterületükről és globális perspektívával gazdagítják a munkánkat.

Miért fontos mindez?

A digitalizálódó piactéren a klasszikus üzleti módszerek sokszor elbuknak, ennek tudható be, hogy a Fortune 500 cégek átlag élettartama drámaian lecsökkent: míg 1930-ban átlagosan 70 évig működtek ezek a vállalatok, addig 2015-re ez a szám 10 évre változott.

Mit nyújt a program?

Tudásátadás, elgondolkodtatás, sikeres gyakorlatok és módszertanok megismertetése.

Műhelyfoglalkozások, ahol az agilis innovációs módszertanokat alkalmazva egy-egy – az inspiráló blokkokban tárgyalt – témát feldolgozunk a valós céges kihívások tükrében.

Mentorálás, amelynek keretében a konkrét – akár a képzés során megfogalmazódott szervezetfejlesztési és innovációs projektekben részt veszünk.

Modulok

Transzformatív stratégiai gondolkodás

Design gondolkodás és ami mögötte van

Startup észjárás

Ügyfél élmény (UX) design

Adatvezérelt iparágak és cégkultúra, ipar 4.0

Bio-inspirált innováció és biomimicry

Hatásos kommunikáció és interkulturális együttműködés

Személyes konzultációért és ajánlatért keress minket a HELLO@SPARKINSTITUTE.EU címen!