Képzésünk

Az esemény már lezajlott

Hogyan építsünk menő céget?

Kezdés
2018-04-19 18:00
Vége
2018-04-19 20:30
Cím
A38 Hajó - 1114 Budapest, Budai alsó rakpart   Mutasd
Telefonszám
+36 1 588 8603

Ft

Kategória:
Share:
Leírás

Event Details

Hogyan építsünk menő céget? –

A hagyományos szervezetek útja az exponenciális fejlődés felé

2018. április 19. – 18:00

Regisztráció: 17:30-tól

A38 Hajó (1114 Budapest, Budai alsó rakpart)

A világ legnagyobb és legsikeresebb vállalatai egy dologban biztosan hasonlítanak egymásra: képesek exponenciális tempóban növekedni és így hatalmas piacokat nagyon rövid idő alatt meghódítani. Képesek rugalmasak maradni és megőrizni az értékeiket annak ellenére, hogy nagy létszámú munkatársat mozgatnak és hatalmas ügyfél tömegeket szolgálnak ki rövid idő alatt.

 

De hogyan alakítsuk át szervezetünket és induljunk el az exponenciális fejlődés felé? Milyen gondolkodásmód és cégkultúra szükséges hozzá? A Startup Safaryn az exponenciálisan növekedni képes szervezetek alapvető mintázataival ismerkedhetsz meg a Spark Institute at IBS workshopján. Egy rövid és inspiráló előadást követően workshop keretein belül dolgozunk kis csoportokban a Moonshot gondolkodás módszertanával, és megnézzük, mi kell ahhoz, hogy a sikerhez szükséges szervezeti transzformáció elindulhasson.

 

Az első 30 jelentkező a jegy@xlabs.hu címen ajándék Safary jegyet kap a Spark Institute at IBS jóvoltából. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy beírod a tárgyba: Spark Institute at IBS

Mire számíthatsz, ha eljössz a workshopunkra?

 

– Részletes képet kapsz a jövőre szabott, növekedni képes szervezet jellemzőiről.

– Képes leszel meghatározni tiszta és konszenzuson alapuló célokat, ami mellé az egész csapatodat oda tudod állítani.

– A folyamat ezen pontján a résztvevők egyre mélyebben bevonódnak a közös munkába és elkezdeni keresni a módot a személyes fejlődésükre.

 

Miért fontos?

 

– A gyorsaság minden piacon kulcs tényező, ezért elengedhetetlen megismerni a cégépítés alappilléreit, amelyek a reagálóképességet és hatékony, hálózatos növekedést támogatják.

– Minél nagyobb a szervezet, annál nagyobb esély van arra, hogy a résztvevők nincsenek kapcsolatban az igazi okokkal, amelyek miatt egy-egy projektet vagy részfeladatot végeznek. E nélkül a kapcsolat nélkül nincs igazi belső motiváció arra, hogy valódi hatást gyakoroljanak csapatként, az egyéni célok jó optikája kerül fókuszba. A cél, hogy a szervezeti kultúra lehetővé tegye, hogy a munkatársak igazi pozitív hatással lehessenek a célokra folyamatokra, amelyekkel foglalkoznak.

A workshopot tartja:

qodef-team-image
CEO, Spark Institute at IBS
Frankó Csuba Dea

A regisztráció a jegyvásárlást és a profilba való bejelentkezést követően lehetséges a következő linken:

https://budapest.startupsafary.com/sessions/160654_hogyan_epitsunk_men_ceget____a_hagyomanyos_szervezetek_utja_az_exponencialis_fejldes_fele

Státusz

Az esemény már lezajlott

0 Eladva