Képzésünk

Az esemény már lezajlott

Data-Driven HR meetup: Felrobbanó HR silók, adatokra épített döntések

Kezdés
2018-10-08 18:00
Vége
2018-10-08 20:00
Cím
Budapest, Andrássy út 66.   Mutasd

Ft

Kategória:
Share:
Leírás

Event Details

Data-Driven HR meetup:

Felrobbanó HR silók, adatokra épített döntések

– a HR jövője

2018. október 8. 18:00-19:30

Regisztráció: 17:30-tól

Codecool, 1065, Budapest, Nagymező u. 44.

FBcover_1920x1080_1

Október 8-án folytatódik Data-driven HR meetup sorozatunk. Következő alkalommal az előadók között találkozhattok Marc Colemannal is, a világ legnagyobb HR tech konferenciájának, az UNLEASH-nek a CEO-jával, aki egyben a Future of Work téma nemzetközi szinten leginkább ismert és elismert véleményvezére Magyarországon.

 

Ezen az alkalmon folytatjuk a legnagyobb HR-es kihívások feltárását és mutatunk néhány bevált gyakorlatot megoldásukhoz. Megnézzük, hogy hazai ill. nemzetközi szinten jelenleg milyen megoldások, eszközök és módszertanok léteznek arra, hogy HR-esként minderre a lehető leghatékonyabban tudjunk reagálni. 

 

A nyomás nagy, az idő rövid és kevés a kész megoldás.

 

A SPARK Institute csapatának missziója, hogy a digitális transzformációs kérdésekben a cégek mellé álljon. Abban hiszünk, hogy a megoldás útján egyszerre kell foglalkozni a globális trendekkel és a legkisebb lépéseket adó mindennapi praktikákkal. A Data Driven HR meetupunkon ezekből válogattunk nektek össze egy csokorral.

 

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérünk, az alábbi linken regisztrálj és jelöld be a Facebookon, hogy velünk tartasz/ érdeklődsz az esemény iránt.

 

A Codecool-nak pedig ezúton is köszönjük a helyszín biztosítását!

 

Előadóink

qodef-team-image
CEO, Spark Institute at IBS
Frankó Csuba Dea
qodef-team-image
A Spark Institute at IBS adatvezérelt HR képzésének vezetője
Bodonyi Dániel
qodef-team-image
CEO, UNLEASH
Marc Coleman

https://www.linkedin.com/in/marccoleman/

Meetupunk fő témái

Hogyan változnak a HR kihívások a technológiai változásoknak köszönhetően? 

Előadó: Frankó Csuba Dea

A nyitó előadásban egy átfogó képet adunk arról, hogy miként változik meg a HR szakma és mik a legnagyobb kihívások ezen a területen. A szervezetekbe egy új típusú munkavállalói réteg érkezik meg, akik anyanyelvi szinten beszélik a digitális technológiákat. Más fajta motivációik vannak és más problémamegoldási, döntéshozatali folyamatokban gondolkoznak. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjuk kezelni ezeket a változásokat egy teljesen új fajta szemléletmódban és HR-es kultúrában kell gondolkoznunk.

Munkavállalói élménytervezés – az üzleti teljesítmény motorja

 

Előadó: Bodonyi Dániel

Magyarországon a következő három évben – a kivándorlás hatásait nem számítva – további 150 ezer ember tűnik majd el a munkaerőpiacról. Hogyan lehet a már most is kritikus munkaerőhiány további növekedése mellett sikeresen bevonzani, motiválni és megtartani a tehetséges munkavállalókat, és hogyan segíthet ebben az adatvezérelt HR szemlélet? Hogyan juthatunk el adatok segítségével a problémától a konkrét megoldásokig?

Fireside chat Marc Colemennal a munka jövőjéről 

Marc Coleman & Bodonyi Dániel

Marc Coleman, az UNLEASH (korábbi nevén HR Tech World) CEO-jának a neve mára összeforrt a munka, a HR és a HR tech jövőjével. Marc azon kevesek egyike, akik világszintű sikereik ellenére nyitottak és megközelíthetőek maradtak: az egyik nap lehet éppen Richard Bransonnal, Arianna Huffingtonnal vagy Josh Bersinnel ebédel, míg másnap egy még be sem jegyzett HR tech startup alapítójának segít tanácsokkal és kapcsolatokkal. Ezen a beszélgetésen a meetup közönsége által feltett kérdésekre válaszol majd, megosztva Magyarországon páratlan nemzetközi kitekintését és tapasztalatait.

Státusz

Az esemény már lezajlott

0 Eladva