Képzésünk

Az esemény már lezajlott

AI az üzleti életben meetup

Kezdés
2018-04-18 19:00
Vége
2018-04-18 20:00
Cím
Nokia Skypark, 1083 Budapest, Bókay János utca 36-42., A épület   Mutasd
Telefonszám
+36 1 588 8603

Ft

Kategória:
Share:
Leírás

Event Details

AI az üzleti életben meetup

2018. április 18. – 19:00

Regisztráció: 18:30-tól

Nokia Skypark, 1083 Budapest, Bókay János utca 36-42.

AI az üzleti életben – működő esettanulmányok, sikertörténetek a mesterséges intelligencia vállalati felhasználásáról

 

Előadóink saját szervezetünk példáján át mutatják be, hogy hogyan lehet olyan vállalati kultúrát kiépíteni, és olyan szervezeti felépítést megvalósítani, ami jó táptalaja lehet az automatizáció megvalósításának. Az este során a mesterséges intelligencia üzleti felhasználásának lehetőségeiről beszélünk, mely segíthet abban, hogy elkezdhess mesterséges intelligencia stratégián gondolkozni. Működő gyakorlatokat és bevált alkalmazási területeket hozunk nektek.

Előadóink

qodef-team-image
a GE Global Operations üzletág európai Commercial Operations vezetője
Hegyesi Gábor
qodef-team-image
vezető termékfejlesztő, T-Systems Magyarország
Domján Ádám
qodef-team-image
Senior Research Engineer, Nokia Bell-Labs
Nováczki Szabolcs
qodef-team-image
CEO & founder, Picturio
Szöllősi Dániel

https://www.sparkinstitute.eu/rolunk/szollosi-daniel

Moderátor

qodef-team-image
CEO, Spark Institute at IBS
Frankó Csuba Dea

Meetupunk fő témái

Mi köze van az FBI-nak az automatizáláshoz?

Előadó: Hegyesi Gábor

Az előadásban arról fogok beszélni, a saját szervezetünk példáján, hogy hogyan lehet olyan vállalati kultúrát kiépíteni, és olyan szervezeti felépítést megvalósítani ami jó táptalaja lehet az automatizáció megvalósításának. Konkrét ötleteket szeretnék adni a hallgatóságnak a következő kérdésekben: Hogyan lehet csökkenteni a munkatársak félelmét az automatizálással szemben? Hogyan lehet olyan IT megoldásokat bevezetni, amik tényleg működnek a napi operációban. Mi hogyan fejlesztjük a saját tehetségeinket, hogy a napi operációs folyamat ismerete mellé, felépítsék a robotizáláshoz szükséges IT ismereteket is.

Ügyfélszolgálati folyamatok automatizálása mesterséges intelligenciával

Előadó: Domján Ádám

Az ügyfélkiszolgálás terén körülnézve számos új trendet és igényt fedezhetünk fel. A hatékonyságon mellett az ügyfélélmény is meghatározó tényezőjévé vált a fejlődésnek és a kommunikációs csatornák között már komolyan kell számolni a szociális médiával és a különböző chat platformokkal. A magas fokú automatizálás és a személyre szabott ügyfélélmény hagyományosan egymásnak ellentmondó követelmények. A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás fejlődése azonban új távlatokat nyitott ezen a területen – ezeket testesíti meg Vanda, a T-Systems virtuális asszisztencia platformja.

Nokia Bell-Labs esettanulmány

Előadó: Nováczki Szabolcs

A napjainkban működő mobil hálózatok rendkívül összetett rendszerek, melyekben több százezer alrendszer összehangolt és hibamentes kooperációja szükséges a telekommunikációs szolgáltatások zavartalan működéséhez. Egy ilyen rendszerben akar egy apró hiba is elég, hogy a szolgáltatások minősége az ügyfelek által is érzékelhető mertekben romoljon, ezert nagyon fontos feladat ezen hibák gyors és megbízható detektálása. Az AI/ML technológiák elmúlt években tapasztalható ugrásszerű fejlődésével lehetőség nyílt a fenti problémát megoldó kereskedelmi termékek megjelenésére, melyek idővel kepések lesznek helyettesíteni a jelenleg alkalmazott hagyományos módszereket. Az előadás elő hálózatokból vett esettanulmányokon keresztül mutatja be a Nokiában folyó ez irányú kutatások legújabb eredményeit.

Kép alapú keresés az e-kereskedelemben

Előadó: Szöllősi Dániel

Köszönjük a Nokiának, hogy  támogatja a meetupot a helyszín biztosításával.

Státusz

Az esemény már lezajlott

0 Eladva