Képzésünk

Adatvezérelt HR meetup: forró témák, hideg fröccsök

Kezdés
2018-07-26 18:00
Vége
2018-07-26 20:00
Cím
Budapest, Andrássy út 66.   Mutasd
Kategória:
Share:

Adatvezérelt HR meetup:

forró témák, hideg fröccsök

2018. július 26. 18:30-20:00

Regisztráció: 18:00-tól

A66, (Budapest, Andrássy út 66., 1061)

FBcover_1920x1080_3

Tarts velünk egy laza nyári meetupra, ahol ez alkalommal a HR-es kihívásokra keressük a megoldásokat!

 

192 hazai HR-es mondta el nekünk, hogy milyen kihívásokat lát maga előtt ebben az évben, és az általuk felvetett témákból raktuk össze nektek ezt meetupot. A célunk, hogy gyakorlati példákkal és adatokon keresztül mutassuk meg, hogyan lehet egyszerre modern és klasszikus, emberi és hatékony a HR. Bullshit és buzzwordok helyett valós, megtörtént példákat ismerhettek meg, és utána egy fröccsel a kezünkben beszélgethetünk és hangolódhatunk a nyárra. Várunk szeretettel!

 

Témáink:

➡ HR-es kutatásunk eredményeinek prezentálása
➡ Adatvezérelt HR – Emberi döntések, adat alapokon
➡ A szervezeti egészség adatalapú megértése
➡ Munkavállalói élménytervezés – az üzleti teljesítmény motorja
➡ EX szerepe a vállalati stratégiában

 

 

Az este házigazdái:
➡ a Spark Institute at IBS és a Quantified Company

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérünk, az alábbi linken regisztrálj és jelöld be a Facebookon, hogy velünk tartasz/ érdeklődsz az esemény iránt.

Előadóink

Meetupunk fő témái

A szervezeti egészség adatalapú megértése

 

Előadó: Aszalós Péter // quantified company

 

Egy munkahelyen nap mint nap szó van arról, hogy mi működik jól és mi nem. Ezen adatok összegyűjtésével feltárható a munkahely pillanatnyi elégedettség-térképe és az is, hogy milyen szervezeti struktúrák alakítják az elégedettséged vagy elégedetlenséget. Az előadás a felmérésekből származó viselkedéses és tartalmi adatokra támaszkodva mutatja be, hogy milyen struktúrák működnek jól az egészséges szervezetekben (és milyenek a kevésbé egészségesekben), mi az, amivel elégedettek és mi az, amit fejlesztenének.

Munkavállalói élménytervezés – az üzleti teljesítmény motorja

 

Előadó: Radnai-Tóth Judit  // Worki

 

Ahogy a pozitív ügyfél-élmény (CX) úgy a kimagasló munkavállalói élmény (EX) is kulcsfontosságú egy vállalat üzleti sikeréhez, hiszen a vevői tapasztalatok elsősorban az alkalmazottaktól, a munkavállalói élménytől függenek. Vajon milyen hatással van a holisztikus munkavállalói élménytervezés egy vállalat sikerességére és milyen metrikákra érdemes figyelni az élménytervezéstervezés során?