Szukács István

CTO at StreamBright

István szakértője a nagyszabású adat-pipeline és elemzési rendszerek építésének. A tapasztalata a megosztott rendszereken alapul, központban az adatalapú nagyméretű rendszerekkel (több mint 10.000 csomópont), s melyben való jártasságát főleg az Amazonnál szerezte meg. István értékes segítséget kínál termékmenedzsmentben, technológiában és mérnökként.

15 éves tapasztalattal rendelkezik adatalapú alkalmazásokkal a felhőben (többek közt a DevOps, szoftvermérnöki és építészi applikációkban). A megoldásai lehetővé teszik a szervezetek számára, hogy a felhőt a legköltségkímélőbb módon használják és fejlesszék a termékeiket gépi tanulással és adatvezérelt döntéshozatallal.

A teljesítményelemzői jártassága többször cégek egész éves infrastrukrúra-büdzséjük 20-30%-át spórolta meg azzal, hogy kutatta a technikai műveleteket és egy hatékonyabb megoldást épített ki. Helyszíni és távoli szoftverfejlesztést vezet, illetve szoftvermérnököket mentorál, akik ezáltal gyarapodhatnak a saját területükön belül.