Keleti Arthur

Kibertitok jövőkutató

Kibertitok jövőkutató, az ITBN alapítója, a KIBEV (Önkéntes Kibervédelmi Összefogás) elnöke

Előadó, író, filmproducer

1999 óta dolgozik a T-Systems Magyarország Zrt.-nél IT Biztonsági stratéga pozícióban. Az Önkéntes Kibervédelmi Összefogás (KIBEV) alapítója és elnöke. A Spark Institute szakértői csapatát 2017 óta erősíti.

A „The Imperfect Secret” című könyv szerzője, a kibertérben megjelenő személyes és üzleti titkok biztonságának, a kiberbiztonság jövőjének kutatója.

A 2021-ben nagy sikerrel zajlott, többnapos, virtuális TV programmal jelentkező Informatikai Biztonság Napja (ITBN) konferencia ötletgazdája és főszervezője, melynek keretében már 17 éve hívja össze a magyar biztonsági piac szereplőit közös gondolkodásra. 

Kutatóként nemzetközi és hazai rendezvények előadója, elsősorban a kiberbiztonság jövőjével, a digitalizáció, a mesterséges intelligencia és az emberi és szervezeti titkok digitalizálásának társadalmi és technológiai hatásaival foglalkozik.

A „Sight: Extended” című amerikai film executive producere, amely a jövőben játszódik, ahol intelligens kontaktlencsékkel helyettesítik az okostelefonokat.