Leadership in the Digital Age Stream

Leadership in the Digital Age

Ahhoz, hogy a jövőben is sikeres vezetők legyünk, meg kell tanulnunk a digitális transzformáció lehetőségeit szem előtt tartva gondolkodni a vállalatunk jövőjéről. A technológiai tudás mellett szükséges megismernünk a digitális transzformációban működő logikát, gondolkodási mechanizmusokat, és mindemellett az emberi oldalunkat is fejlesztenünk kell, hogy ebben a folyamatosan változó környezetben emberként is helytállhassunk. A meetupon szó volt arról, hogyan modernizálhatjuk kognitív gondolkodási mintázatainkat, milyen IT képességekkel kell rendelkezniük a jövő vezetőinek.

#1 Lemaradtál a meetupról, de érdekel a téma?

#2 Újra szeretnéd hallgatni, de nincs meg a felvétel?

Sok inspirációt kívánunk munkádhoz az előadásokról készült felvételekkel!

A MEETUP TÉMÁI:

00:04:40
A modern ember – ősi elme / Kognitív gondolkodási mintáink modernizálása
Fazekas Barbara

00:40:30
Transzformációs csodafegyver? Agilis Metamorfózis a Wizzair példáján keresztül
Janovszki Zsolt

01:02:10
A jövő vezetője beszéli a tech nyelvet
Peter Langmar

01:21:36
Az innovatív nagyvállalatok: hogyan lehet változást elérni egy látszólag mozdíthatatlan szervezetben?
Südy István

01:42:25
Q&A – Hallgatói kérdések az előadókhoz

ELŐADÓK:

Fazekas Barbara

Entrepreneur, Greenfox co-founder

Jelenleg egy új budapesti nemzetközi iskola felépítésén dolgozik. Egyike volt a Green Fox Academy alapítóinak. A kezdetektől az intézmény vezetőjeként dolgozott, így elkísérte a céget az indulástól a nemzetközi piacralépés kezdetéig. Ezt megelőzően a KÜRT Akadémia csapatában töltött be kulcspozíciót marketingvezetőként, ahol kampányaival megduplázta a “fejős tehén” képzési termékek eladási mutatóit. Emellett fekete öves Taekwon-do mester és teljesítette az Ironmant is.

Janovszki Zsolt

SAFe Implementator, Agile methodology trainer, CEO at Agilab

Peter Langmar

CEO @Greenfox

A Lab.Coop venture builder társalapítója, melynek a Green Fox Academy melletti leányvállalatai a Booom.Studio digitális termékügynökség és a SmartWare.Tech inkubátor és magvető befektetői társaság. A startup szcénát mind vállalkozói, mind befektetői, mint beszállítói oldalon kipróbálta már. Korábban a Brickflow SAAS startupot vezette.

Mesterdiplomáját Párizsban szerezte, dolgozott az ArtScience Labs Harvard innovációs inkubátornál. Tanulmányait gazdasági, művészeti, kommunikációs és informatikai területeken végezte. 

TEDxYouth, Forbes 30 under 30

Südy István

Innovációs tanácsadó, korábban a Tungsram Innovációs Center és a Sparklab vezetője

Steve innovációs tanácsadó – sok éve dolgozik az innovációs ökoszisztémában, itthon és külföldön is. Jelenleg tanácsadói munkája mellett a Stanford Graduate School of Business-en végez egy egy-éves executive programot vállalati innováció területén. Steve korábban felépített innovációs stratégiát és programot az NN Biztosítónál és a Tungsramnál. Ezt megelőzően indított több startupot, és dolgozott a startup ökoszisztémák fejlesztésén többek között olyan partnerekkel, mint a Világbank vagy az Európai Befektetési Bank. 

PROGRAMAJÁNLÓ:

Ha sikerült inspirálódnod, de igazán a következő szintre emelnéd a tudásod Digital leadership témában, mindenképpen ajánljuk neked az ősszel induló képzésünket!

Ismerd meg a felforgató technológiákban rejlő lehetőségeket és az általuk generált üzleti logikákat és modelleket angol nyelvű Digital Leadership képzésünkön. Hogy a jövőben is sikeres vezető legyél, meg kell tanulnod a digitális gazdaság törvényszerűségeire építve gondolkodni saját magadról és szervezeted jövőjéről.

Kiknek szól?

Vezetőknek és vezetői ambíciókkal bíró szakembereknek, akik
szükségét érzik, hogy cégüket elindítsák a digitális transzformáció útján,
már elkezdték az átalakítási folyamatot,
aktualizálni szeretnék a tudásukat a legfrissebb technológiai trendek fényében.

Modulok:

  • A jövő gazdaságának törvényszerűségei
  • Agilis vezetés és gondolkodás
  • A legfrissebb automatizációs és AI technológiák
  • Digitális transzformációs stratégiák
  • Experience Design
  • System Thinking& Hybrid thinking: Biomimicry in business
  • Transzformatív vezetés