Képzésünk

This event has passed

How to bring out the best from your business with AI (meetup is in Hungarian)

Kezdés
2017-11-16 19:00
Vége
2017-11-16 20:00
Cím
Nokia Skypark, 1083 Budapest, Bókay János utca 36-42., A épület   Mutasd
Telefonszám
+36 1 588 8603

Ft

Category:
Share:
Description

Event Details

How to bring out the best from your business with AI
(meetup is in Hungarian)

16 November, 2017 – 7:00 pm

Registration from 6:30 pm

Nokia Skypark, 1083 Budapest, Bókay János utca 36-42.

Milyen irányban fejleszti az egyes iparágakat a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás? Hogyan tudják a cégek monetizálni a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket? Mik azok a kognitív rendszerek, és ezt hogyan lehet alkalmazni az üzleti életben? Ezekre a kérdésekre keressük a választ következő meetupunkon, ahol iparági és módszertani példákon keresztül ismerhetjük meg, hogy miként teremthetünk értéket vállalatunk számára a mesterséges intelligencia és automatizáció korában.

Előadóink

qodef-team-image
CTO, Navega Strategies Ltd.
Szalai Ferenc
qodef-team-image
IBM Watson Ambassador
Sepp Norbert
qodef-team-image
Head os R&D, Aimotive
Debreczeni Gergely

Moderátor

qodef-team-image
CEO, Spark Institute at IBS
Frankó Csuba Dea

Meetupunk fő témái

Algoritmusok és üzleti döntések

Előadó: Frankó Csuba Dea

A sokat próbált vezető a megérzései alapján hozza meg a döntéseit, ezt számtalan kutatás sikerrel támasztotta alá az elmúlt évtizedekben. Mindegy, hogy mit mutatnak az adatok és a számok, a vezetők zsigeri reflexből döntenek. Így működünk, ez a beidegződés lakik a személyiségünk legmélyén. De mi történik a döntéseinkkel a Big Data és a tanuló algoritmusok világában? Lehetséges pontosabban előrejelezni a jövő trendjeit, mint ahogy azt az adatok teszik? Lehet olyan felállás, ahol az adatok félrevezetik a döntéshozót? Hogy tud együttműködni a mesterséges és a természetes intelligencia a döntések világában? Ezekbe az izgalmas kérdésekbe merülünk bele az első előadásunkkal.

AI stratégia és adatvezérelt döntéshozatal

Előadó: Szalai Ferenc

Nem minden cégnek van azonnal szüksége mesterséges intelligencia technológiákra, de minden cégnek meg kellene vizsgálnia, hogy tudja-e, és ha igen milyen módon tudja hasznosítani az algoritmusokat. Ehhez pragmatikus és praktikus stratégiai szintű tervezésre van szükség. Az előadásban bemutatjuk azokat a lehetőségéket és módszereket, amikkel egy vállalkozás el tudja kezdeni ezt a folyamatot. Felvázoljuk azokat a területeket ahol a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia technológiák kellően fejlettek ahhoz, hogy valódi hatékonyság növekedés hozzanak és eloszlatunk néhány tévképzetet arról, hogy milyen feladatokat lehet, vagy nem lehet ezekkel a technológiákkal megoldani.

Mi az intelligencia?

Előadó: Hegedűs Tamás

Mitől intelligens valami és miért az vagy miért nem? A természetben miért vannak szinte csak okos megoldások és mi “gyarló emberek” miért döntünk olyan gyakran látszólag rosszul? Egyáltalán mi alapján és hogyan döntünk?

Ezekre a kérdésekre próbálunk meg választ keresni egy hétköznapi üzleti példa (probléma) segítségével: hogyan növeljük egy értékesítési pont (üzlet, bankfiók, ATM) hatékonyságát 25%-al 6 hónap alatt. A megoldás nagyon egyszerű.

Adatvezérelt értékesítés

Előadó: Byssz Róbert

A sikeres üzletfejlesztőkről sokat halljuk, hogy jó kapcsolatépítők és jó kommunikátorok, akik képesek kontrollálni az üzletet és a vevőt. Éppen ezért sokan mondják, hogy az értékesítés művészet, amire születni kell. De mit hoz a jövő? Valóban jó kommunikátorok és kapcsolatépítők határozzák meg az értékesítés trendjeit? Lehetséges, hogy már létezik hatékonyabb út az értékesítésben? Mekkora támogatást tudnak nyújtani az algoritmusok és a valós idejű adatok? Hogyan lehet adatvezérelt döntéseket hozni sales vezetőként? Ezekről a kérdésekről mesél Byssz Róbert a Philips globális sales transzformációs vezetője.

Köszönjük a Nokiának, hogy  támogatja a meetupot a helyszín biztosításával.

Státusz

This event has passed

0 Eladva