Milyen tapasztalatokat szereztek az AI Strategy & Data-driven gondolkodás képzésünk hallgatói? Ismerd meg:

Olvasási idő: ~ 2 perc
Megkérdeztük a legutóbbi AI Stratégia & Adatvezérelt gondolkodás képzésünk két hallgatóját, Tuboly Zoltánt (telekommunikációs szektorból érkező kereskedelmi vezetőt) és Fodor Győzőt (a Telenor, Stratégiai szakértőjét), hogy mit gondolnak a hallottakról, hogyan érezték magukat, mit vittek magukkal a programról, illetve miként látják, az üzleti életben hogyan lopta be magát az AI.

Mi változott a szemléletedben a képzés végén ahhoz képest, mielőtt elkezdted a programot?

Tuboly Zoltán: Talán a legfontosabb dolog, amire a képzés során jöttem rá, hogy a mesterséges intelligencia nem csak egy manapság nagyon divatos kifejezés, hanem valóban tudomány is, amit egyre többen használnak és a jövőben is használni fognak.

Fodor Győző: A képzés után már nem idegenként fogom olvasni az AI témában íródott cikkeket, hanem a itt megszerzett tudásnak köszönhetően más szemszögből fogom tudni szemlélni a folyamatokat.

Miért fontos szerinted a témában – AI, adatvezérelt gondolkodás – képeznie magát valakinek?

Tuboly Zoltán: Véleményem szerint nem az a legfontosabb kérdés, hogy használjuk-e a mesterséges intelligencia által kínált lehetőségeket, hanem az, hogy mennyi versenyelőnyt engedünk azoknak, akik szintén napi szinten használják az AI-t.

Fodor Győző: A technológia gyors fejlődésének köszönhetően újabb és újabb AI technológiák jelennek meg, amik segítségével nem csak hatékonyabban, de gyorsabban és olcsóbban is lehet elvégezni olyan munkákat, ahol az emberi munkaerő kevés vagy esetleg nem túl effektív.

Mi az a 3 dolog, ami a legjobban tetszett a képzésen?

Tuboly Zoltán:

  • Az előadók felkészültsége és lendülete
  • A helyszín, a szervezés felkészültsége
  • Egy különösen finom, krémes süti 🙂

Kiknek ajánlanád a képzést?

Tuboly Zoltán: A versenytársainknak semmiképpen sem ajánlanám, nehogy elhúzzanak tőlünk 😀 Viccet félretéve, olyan embereknek ajánlom ezt a képzést, akik szívesen foglalkoznak vagy foglalkoznának adatelemzéssel, de eddig még nem voltak benne biztosak, hogyan és miként kezdjenek hozzá ennek a szerteágazó területnek a felfedezéséhez.

Fodor Győző: Mindenkinek! Azoknak is, akik nem gondolnák, hogy az AI hatással lehet az életükre, mert a képzés után nekik is nyilvánvaló lesz, hogy milyen óriási mértékben befolyásolja nem csak a munkahelyi de a mindennapi életüket is.

Kedved támadt az adatok gyűjtéséhez, rendszerezéséhez és értelmezéséhez szükséges adatelemzési tudásodat mélyíteni? Tarts velünk következő, 2018 októberében induló kurzusunkon!